Vakantiehuis IJsland

Vakantiehuisje IJslandVoor de meeste reizen naar IJsland is een actief programma kenmerkend. Veelal zijn het autorondreizen waarbij je van dag tot dag grote afstanden aflegt om allerlei bezienswaardigheden te bekijken op IJsland. Is je doel echter ook om uit te rusten tijdens je vakantie op IJsland, kies dan voor overnachtingen in vakantiehuisjes. Je kunt je gehele vakantieperiode overnachten in hetzelfde vakantiehuis, maar veel mensen kiezen ook voor een verblijf in een vakantiehuis van 2 of 3 nachten om vervolgens de verkassen naar een ander vakantiehuis. Zo combineer je een rustige vakantie met volop mogelijkheden om de mooiste bezienswaardigheden van IJsland te kunnen bekijken.

Rondreis IJsland in verschillende vakantiehuisjes en cottages!

Alle overnachtingen in hetzelfde vakantiehuis op IJsland

Kies je ervoor om alle overnachtingen te doen in hetzelfde vakantiehuis, kies dan voor de omgeving van Reykjavík en de zogenaamde Gouden Driehoek. Hier heb je verschillende bezienswaardigheden liggen, uitstapjes die je gemakkelijk op één dag kunt ondernemen, zoals de geisers Strokkur en Geysir, Nationaal Park Thingvellir en de Gullfoss waterval. Een natuurlijke warmwaterbron of zwembad dat gevuld wordt door een warmwaterbron in de directe omgeving is natuurlijk ook erg leuk. Zeker voor gezinnen en kleine kinderen is dit de ideale vakantievorm.

Overnachten in verschillende vakantiehuisjes op IJsland

Wil je graag meer zien van IJsland, maar dat toch combineren met voldoende rustmomenten? Kies dan voor overnachtingen in verschillende vakantiehuisjes op IJsland. De vakantiewoningen en cottages zijn vaak bijzonder mooi gelegen met uitzicht over bergen, rivieren en zee. Je kunt ervoor kiezen om de vakantiehuisjes allemaal afzonderlijk te boeken voor een paar dagen. Je hebt volop keuze en het is vaak goedkoper. Het leuke van deze reisvorm is dat je veel van IJsland kunt zien, maar ook voldoende gelegenheid hebt om uit te rusten. Het is wel aan te raden om dan minimaal 10 dagen naar IJsland op vakantie te gaan.

Tips vakantiehuis IJsland

  • Vakantiehuizen op IJsland zijn populair. Boek tijdig!
  • Als je zelf alle vakantiehuizen op IJsland boekt, kun je uiteindelijk goedkoper uit zijn. Ben je meer van het gemak, kies dan voor een rondreis op IJsland in meerdere vakantiehuisjes.
  • Wil je alle overnachtingen in hetzelfde vakantiehuis? Kies dan voor de omgeving Reykjavík voor de meeste bezienswaardigheden in de directe omgeving.

Ruim aanbod vakantiehuisjes IJsland bij BBI Travel!