IJsland last minute

Het is goed mogelijk om een last minute IJsland te boeken. De meeste toeristen boeken al in januari of februari hun zomervakantie, maar op korte termijn beslissen is handig als je flexibel bent en goedkoop naar IJsland wilt. Heel populair zijn de goedkope fly-drive last-minutes naar IJsland.

Wil je een last minute IJsland boeken dan kan dat in elke periode, bijvoorbeeld april of mei, maar ook in de zomermaanden of in het najaar. Soms kun je dan tegen een goedkoop tarief naar IJsland. Buiten het hoogseizoen kun je ook vaak een goedkope vakantie naar IJsland boeken.

Snæfellsnes landschap

Last-minute IJsland met Kras Reizen

Compleet verzorgde last-minute rondreizen of fly-drives van één van de grootste reisaanbieders van Nederland.

waterval ijslandSoms is het ook mogelijk om een compleet verzorgde rondreis IJsland (vliegtickets, auto en overnachten) in de vorm van een last-minute te boeken.  Aanbieders zoals Kras Reizen, De Vakantiediscounter of Prijsvrij bieden dit soort reizen goedkoop aan.

Last-Minute Fly-Drive naar IJsland

Een andere mogelijkheid is het last-minute boeken van een fly-drive. Dan heb je goedkoop je vliegtickets en autohuur, maar je moet dan nog zelf je overnachtingen regelen. Dat kan soms een hele klus zijn, zeker als je op IJsland een grote rondreis wilt maken en meerder overnachtingen in de juiste volgorde moet boeken. Maar als het lukt kan het veel voordeel opleveren en het is ook leuk om te doen! Zoek je echter toch iets meer gemak, kies dan voor een compleet verzorgde IJsland rondreis. Op deze site hebben wij de beste reisaanbieders voor je geselecteerd.

Goedkoop naar IJsland met BBI Travel

Aanbiedingen voor IJsland – last minute rondreizen, stedentrips en fly-drives. Inclusief hotel of cottage en huurauto!

 Tips IJsland last minute

  • Goedkoop naar IJsland? Boek je vlucht en overnachtingen los van elkaar. Een compleet verzorgde IJslandreis (vlucht, auto en overnachtingen) is vaak duurder.
  • Wil je voor weinig naar IJsland en hecht je minder aan comfort? Boek alleen je vliegreis naar IJsland, huur op het vliegveld een auto en ga overnachten op campings. Daarvoor zijn op IJsland voldoende mogelijkheden. Ben je helemaal van het avontuur dan kun je er ook nog voor kiezen om op IJsland te gaan liften.
  • Niet gebonden aan het hoogseizoen? Maar wil je toch een compleet verzorgde IJsland rondreis boeken? Kies dan voor de maanden april, mei, september of oktober. Je hebt in deze maanden op IJsland nog redelijk lange dagen, maar je bent wel veel goedkoper uit.

IJsland last minute boeken? Bekijk de beste reisaanbieders.

Bekijk reisaanbieders