Fly-Drive IJsland

waterval ijslandEen fly-drive IJsland is een rondreis IJsland die je boekt als combinatie van een vlucht en autohuur. Je vliegt in drie uur van Amsterdam naar Keflavík (vlakbij Reykjavík), je haalt op het vliegveld je auto op en de rondreis kan beginnen. Wil je nog meer gemak dan kun je een fly-drive boeken waarin niet alleen de vlucht en een huurauto zijn inbegrepen, maar ook de overnachtingen.

Een fly-drive vakantie naar IJsland geeft je veel vakantievrijheid en je bent niet afhankelijk van een strak reisprogramma. Op deze manier kun je heerlijk tot rust komen en zelf kiezen welke hoogtepunten van IJsland je wilt bezoeken. Lees op deze pagina onze tips en aanbiedingen voor een geslaagde fly-drive naar IJsland.

IJsland met Voigt Travel

Bekijk de aanbiedingen naar IJsland van BBI Travel!

Vliegtickets voor je fly-drive IJsland

Vliegen is de enige mogelijkheid om snel op IJsland te komen voor je vakantie en de meeste mensen kiezen voor Icelandair of WOW Air. Een vliegticket naar IJsland kost gemiddeld tussen de € 200 en € 600. Soms is vroeg boeken goedkoper, maar je kunt ook overwegen om te wachten op een goedkope last-minute fly-drive naar IJsland.

Snæfellsnes landschap

Fly-Drive IJsland met TUI

Compleet verzorgde rondreizen of fly-drives van één van de grootste reisaanbieders van Nederland.

Fly-Drive IJsland met auto of camper

Een belangrijk onderdeel van een fly-drive IJsland is het huren van een auto. IJsland is geen gewoon land. Zeker als je het binnenland in wilt trekken zul je daar bij het huren van een auto rekening mee moeten houden. Een auto met vierwielaandrijving is dan geen overbodige luxe, maar op veel plekken zelfs verplicht. Het binnenland van IJsland heeft namelijk geen mooie geasfalteerde wegen en je moet geregeld een rivier oversteken.

Tip: regel direct je huurauto bij CarDelMar

Uiteraard is een auto met vierwielaandrijving duurder en je kunt daarom ook kiezen voor een goedkope huurauto en via de ringweg IJsland gaan bekijken. Ook dat is absoluut de moeite waard en bijvoorbeeld een goede keuze bij een kortere rondreis van 5 of 6 dagen! Bekijk ook onze pagina met informatie en tips over het huren van een auto op IJsland.

Fly-Drive IJsland TUI

Prachtige fly-drive rondreizen naar IJsland. Scherp geprijsd, veel service en de mooiste bestemmingen.

Rondreis IJsland De Jong Intra

Zorgeloos op vakantie met een fly-drive naar IJsland van De Jong Intra. Hoge beoordelingen!