Vakantie IJsland - tips en aanbiedingen

warme bronnen ijslandEen vakantie naar IJsland is een unieke ervaring omdat het zo’n bijzonder land is. Het landschap is uitgestrekt, ruig en van een adembenemende schoonheid. Het weer is soms wisselvallig maar toch aangenaam ondanks de noordelijke ligging. Een goede voorbereiding van je vakantie is zeker geen overbodige luxe. Op deze website geven we handige tips voor je IJsland vakantie, bijvoorbeeld wat de beste reistijd is voor een rondreis op IJsland of om het Noorderlicht te zien.

Tip: Wil je goedkoop naar IJsland? Bekijk de low budget aanbiedingen van Prijsvrij.

Auto huren voor je IJsland rondreis

Bij individuele rondreizen is een auto onmisbaar op IJsland. Je kunt een compleet verzorgde reis boeken waarbij een auto is inbegrepen, maar veel toeristen kiezen voor een goedkope vakantie naar IJsland en kiezen dan zelf een vlucht en huren ter plekke een auto. Waar moet je dan op letten en wat kost het? Op de pagina over het huren van een auto vertellen we er meer over.

logo

Bekijk aanbiedingen naar IJsland!

Kleding tijdens je IJsland vakantie

Wanneer je naar IJsland gaat moet je rekening houden met verschillende weersomstandigheden. Op de pagina over kleding lees je handige tips over kleren en andere spullen die je het beste mee kunt nemen als je op vakantie naar IJsland gaat.

Vakantie op IJsland – overnachten

Hotels en guesthouses zijn populair bij mensen die een vakantie naar IJsland boeken, maar er zijn nog meer leuke mogelijkheden. Zo is kamperen erg populair, maar hoe regel je dat? Het is immers niet echt handig om al je kampeerspullen mee te nemen. Op de pagina over kamperen en campings geven we handige tips.

Een andere leuke mogelijkheid voor je vakantie op IJsland is het huren van een gezellig houten vakantiehuisje. Bij BBI Travel boek je een IJslandse cottage inclusief vlucht en auto!

Vakantiewoning huren

Bij BBI travel vind je unieke houten vakantiewoningen die je helemaal in IJslandse sferen brengen. Inclusief vlucht en huurauto!

Soorten vakanties naar IJsland

Naar IJsland op vakantie gaan kan op verschillende manieren; van alles zelf regelen tot een compleet verzorgde reis. Als je een rondreis op IJsland wilt maken kun je kiezen voor een groepsreis of een individuele rondreis. De fly-drive vakantie naar IJsland is de laatste jaren erg populair geworden; voor niet te veel geld heb je een vlucht met auto en ben je verder flexibel om je vakantie in te delen zoals je zelf graag wilt. Hieronder vind je een lijstje met de meest populaire IJsland vakanties; klik voor meer informatie:

IJsland vakanties vergelijken bij D-Reizen

Vergelijk de mooiste vakanties naar IJsland bij het grootste onafhankelijke reisbureau van Nederland. Alle soorten reizen van verschillende aanbieders.

Eten op IJsland

Als je tijdens je vakantie ook wilt ervaren hoe er gegeten wordt op IJsland, dan kun je leuke restaurants vinden waar ze lokale gerechten serveren. Waar zijn goede restaurants te vinden? Daarover kun je meer vinden op de pagina over uit eten gaan op IJsland.

IJsland vakantie boeken? Bekijk de beste reisaanbieders!

Bekijk aanbieders