Hotels IJsland

Wil je er even lekker tussenuit? Ben je toe aan een korte vakantie in een bijzonder land? Kies dan voor een paar hotelovernachtingen in Reykjavík. Met het vliegtuig stap je binnen 3 uur in een wereld van vulkanen, geisers en gletsjers. Meer dan de helft van alle IJslanders woont in Reykjavík. De stad Reykjavík is niet erg groot, maar heeft wel echt de sfeer van een hoofdstad. Er zijn volop musea, restaurants en mogelijkheden om te winkelen. En last but not least, IJsland heeft een ruim aanbod in hotels.

Hotel IJsland boeken? Bekijk de aanbiedingen van De Jong Intra!

Hotels Reykjavík

In Reykjavík is ruim aanbod in hotels. Van heel goedkoop tot luxe en duur. Kies je voor een eenvoudig maar goed hotel dan moet je rekening houden met ongeveer €200-€300 voor 2 personen bij 2 hotelovernachtingen. Daar bovenop komt de vliegreis naar Reykjavík. Dat kost ongeveer €300-€400 per persoon. Op de website van reisaanbieder De Jong Intra zijn mooie aanbiedingen te vinden. Vanuit je hotel in Reykjavík kun je prachtige natuurfenomenen op IJsland bezoeken. Dit wordt ook wel de Gouden Cirkel van IJsland genoemd. Hier liggen verschillende bezienswaardigheden, zoals de geisers, de Gullfoss waterval en het National Park Thingvellir. Deze hoogtepunten zijn vanuit Reykjavík in één dag zijn te bezoeken.

Hotels IJsland

Ook in andere delen van IJsland kun je hotelovernachtingen boeken. Eén van de grotere steden op IJsland is Akureyri. Dit wordt ook wel de hoofdstad van het noorden genoemd. In deze relatief grote stad op IJsland zijn volop hotels. Het bijzondere van Akureyri zijn de botanische tuinen, musea en het centrum waar je naar hartelust kunt shoppen. Net buiten Akureyri bevindt zich het grootste wintersportgebied van IJsland: het Hlíðarfjall skiresort.

IJslandreis boeken? Bekijk de beste reisaanbieders!

Bekijk aanbieders