Groepsreis IJsland

waterval ijslandHeb je geen vaste reispartner, maar ben je wel een liefhebber van ruige natuur, dan is een IJsland groepsreis een goede optie. Het is ook een goede keuze wanneer je zelf niet kunt of wilt rijden of gewoon meer gezelligheid wilt tijdens de reis. Een ander groot voordeel van een IJsland groepsreis is de begeleiding door een reisgids. De reisgids kan je vaak alles vertellen over dit bijzondere land.

Een IJsland groepsreis kun je boeken in verschillende varianten. Er zijn groepsreizen met een heel strak en actief programma en je hebt groepsreizen waarbij je meer vrijheid hebt. Afhankelijk van je voorkeuren kun je een IJsland groepsreis boeken die bij je past. Hieronder geven we meer informatie over de soorten IJsland groepsreizen en een paar handige tips.

Groepsreizen van Djoser: Samen reizen met veel individuele vrijheid!

Actieve groepsreis IJsland

Een actieve IJsland groepsreis heeft meestal een behoorlijk vol programma. Ook excursies zijn vaak wat intensiever. Een redelijk goede conditie is vereist. Vaak maak je wandelingen van ongeveer 3 uur of soms langer. Ook ga je tijdens dit soort groepsreizen door het binnenland trekken met terreinwagens (vierwielaandrijving). Je reist langs de meest onherbergzame plekjes van IJsland. De natuur is hier vaak ongekend en zeer fotogeniek. Ben jij het type dat wel houdt van een beetje uitdaging, ben je sportief en een natuurliefhebber, dan zijn de actieve IJsland groepsreizen een absolute aanrader.

Voigt Travel verzorgt avontuurlijke groepsreizen tijdens elk seizoen. Ga je mee op reis?

Rustige groepsreis IJsland

berg ijslandBen je natuurliefhebber? Vind je het leuk om met andere mensen te reizen? Maar wil je wel alles op je gemak kunnen doen en bekijken, dan is een rustige IJsland groepsreis een aanrader. Er is voldoende aanbod. Tijdens dit soort groepsreizen worden soms korte wandelingen gemaakt (1 tot 1,5 uur). Goede schoenen zijn belangrijk. Ook bezoek je de bekende hoogtepunten van IJsland, zoals de geisers, verschillende watervallen en het ijsschotsen meer Jökulsárlón. Vaak kun je tijdens deze IJsland groepsreizen ook meedoen aan verschillende excursies. Past een excursie niet bij je? Of wil je gewoon even iets anders doen? Dan kan dat gewoon. Je hebt veel individuele vrijheid.

IJsland groepsreis boeken? Bekijk de beste reisaanbieders.

Bekijk reisaanbieders